2410286796 6931207049, 6983402204 Λάμπρου Κατσώνη & 23ης Οκτωβρίου, Λάρισα info@merxas.gr
hero image
Facebook
 
ΤΟ ΙΧΘΥΟΜΑΓΕΙΡΙΟ ΜΑΣ
Μέρχας | Ιχθυοπωλείο - Ιχθυομαγειρίο Λάρισα
 
 
 
 
Στο ιχθυοπωλείο μας “ΜΕΡΧΑΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, ο πελάτης, εκτός από την επιλογή φρέσκου ψαριού μπορεί να γευτεί πιάτα ημέρας, με θαλασσινές γεύσεις και σαλάτες για πλήρεις υγιεινές και θρεπτικές απολαύσεις.

Με χρόνια εμπειρίας και με σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις και την ελληνική κουζίνα, το ιχθυοπωλείο μας, καθημερινά δημιουργεί και σας προσφέρει γεύσεις που ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητά τους.

Με αγάπη και μεράκι δημιουργούμε πιάτα της ώρας όπως γαριδομακαρονάδα, καλαμάρι τηγανητό, σουβλάκια τόνου, μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο σκορδαλιά, χταπόδι ψητό, μαύρο μακαρόνι από μελάνι σουπιάς με τσίντσερ και καπνιστό σολομό και πολλές ακόμα γεύσεις που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

Τα ψητά & τα τηγανητά είναι της ώρας και πάντα κατόπιν παραγγελίας.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2410286796  για να ενημερωθείτε για το μενού στα μαγειρευτά, γιατί ετοιμάζονται αυθημερόν, ανάλογα με τα ψάρια ημέρας που έχουμε προμηθευτεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Τα αγνά υλικά 

από παραγωγούς της περιοχής μας, οι παραδοσιακές γεύσεις και το μεράκι που βάζουμε για την δημιουργία των πιάτων μας, έκαναν το όνομα του ιχθυοπωλείου μας συνώνυμο με το φρέσκο ψάρι και το καλο φαγητό.

Οι γεύσεις μας στηρίζονται στις εξαιρετικές παραδοσιακές συνταγές που συνδυάζονται ιδανικά με τη θαλασσινή αύρα, αλλά και στις άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για όλα τα πιάτα μας.

Κάθε πιάτο που σας προσφέρουμε είναι μοναδικό για εμάς αφού φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε, με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.
   
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το ιχθυομαγειρίο μας

για να παραλάβετε σε πακέτο το φαγητό της αρεσκείας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε την παραγγελία σας και εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε στον χώρο σας.