2410286796 6931207049, 6983402204 Λάμπρου Κατσώνη & 23ης Οκτωβρίου, Λάρισα info@merxas.gr
hero image
Facebook
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Μέρχας | Ιχθυοπωλείο - Ιχθυομαγειρίο Λάρισα


Το ιχθυοπωλείο μας “ΜΕΡΧΑΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία σας προσφέρει καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που μυρίζουν θάλασσα και ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητά τους.
 
 
 
 
 
Όλα ξεκίνησαν πριν από 97 χρόνια, το 1925, όταν ο παππούς μας όντας έμπορος και απόφοιτος της μετέπειτα ανωτάτης εμπορικής σχολής Τσαγκαράδος, ήρθε στην Λάρισα από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου και δραστηριοποιούνταν με το εμπόριο για να ασχοληθεί με το εμπόριο της λίμνης Κάρλας σε Θεσσαλία και Μακεδονία. Με το ξεκινημα της αλιείας μετέπειτα στην Θάλασσα, τότε αποφάσισε να δημιουργήσει το πρώτο ιχθυοπωλείο στην Λάρισα με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινα.

Έτσι, αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ιχθυοπωλεία στην Λάρισα το οποίο χάρη στην ποιότητα των προϊόντων του κατάφερε να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη τον καταναλωτών. Το 1933 μεταφέρθηκε στην κεντρική αγορά της Λάρισας, ενώ από το 1978 βρίσκεται στο σημείο όπου μπορείτε να το επισκεφτείτε μέχρι και σήμερα. 

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια πορείας το ιχθυοπωλείο μας πέρασε στην 3η γενιά συνεχίζοντας με την ίδια αγάπη και πολύ μεράκι, να προσφέρει καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.
 
 
*1ο πανελλαδικό συνέδριο προέδρων ιχθυαγορών στον Πειραιά το 1933 με εκπρόσωπο Λάρισας τον Ιωάννη Μέρχα.
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Σήμερα...

το ιχθυοπωλείο μας συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του προκειμένου να μπορείτε να απολαύσετε ακούραστα ένα ποιοτικό και γευστικό γεύμα.

Πιο συγκεκριμένα στο ιχθυοπωλείο μας σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε όποιο φρέσκο ψάρι εσείς επιθυμείτε και εμείς αναλαμβάνουμε να σας το ψήσουμε στα κάρβουνα ή να σας το τηγανίσουμε και να σας το φέρουμε στην πόρτα σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Ακόμα, στο ιχθυομαγειρίο μας χρησιμοποιώντας φρέσκα ψάρια ημέρας και τα πιο αγνά υλικά από παραγωγούς της περιοχής μας, δημιουργούμε σπιτικές γεύσεις που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
   
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το ιχθυοπωλείο μας

στην Λάρισα και ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία από ψάρια, θαλασσινά
αι οστρακοειδή που διαθέτουμε.